středa 31. prosince 2014

RECENZE: Baby lips dostupné v čr

     Ahoj, vítám Vás u první recenze a začneme u recenze, jak jste si mohly z názvu přečíst o Baby lips, které jsou dostupné u nás v České republice.  Později se dovíte i o těch v cizině,  ale nebudeme odskakovat od dnešního tématu.
     Takže začneme balením,  a kde je hledat a kolik korunek si přichystat.
Baleni, k tomu bych rekla asi to, že by mohlo být papírové, neboť budem přeci myslet na životní prostředí!  :D Stejně to hnedka roztrhnete a o obal se nezajímáme, pouze o ten produkt, ale celkově obal se mi líbíl. U nás jsou k sehnání v Dm, Rossmannu a nejsem si jista jestli Teta a urcite na ně narazíte v drogerii v Tescu. Jinak Rossmann je prodává za 79, 90 a dm za 59, 90 a v Tescu za 54, 90.
     Co se týče textury a parfemace. Tak za mě palec nahoru (y) ♡♥ Prostě bomba! Nádherná chuť,  sice na rtech nevydrží vic jak hodinu, ale to se dá prominout.  Textura příjemná, krásně se roztirá.
 
           + Parfemace
           + Textura
           +  Dostupnost
           + Chuť
           + Baleni
           - Cena
           - Výdrž
           - Zbytečné plastové komponenty na obalu
       Závěrem bych řekla, že teda Carmexu se nevyrovná, ale jako rychlá záchrana do kabelky, a neváhala bych do něj jít znovu až svoji oblibenou příchuť vypotřebuji. :D   Tak zatim ahoj u dalšího článku Lele♡
           PS.: Ne, nejsem maniak na přírodu,  ale prostě mi to prijde zbytečný! :D
          

Žádné komentáře:

Okomentovat